Vivaldi XL Zevenaar
shop op zijn kop weken

Eleonora tafel Bram 130 cm Showroommodel

Eleonora tafel Bram 130 cm Showroommodel

  • Nederlands label
  • Schoonmaken met een vochtige doek
  • Per direct beschikbaar
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. 95636-1-3-1

Oorspronkelijke prijs was: €899,-.Huidige prijs is: €599,-.U bespaart: 300,-

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.
Bezorgen: Bezorgkosten voor dit artikel bedragen €50,-.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Eleonora tafel Bram 130 cm Showroommodel

De Eleonora tafel Bram 130 cm Showroommodel is een toonbeeld van natuurlijke schoonheid en eenvoud. Vervaardigd uit het duurzame acaciahout, straalt deze tafel een warme en aardse sfeer uit. De prachtige houtnerfpatronen en kleurvariaties maken elk exemplaar uniek en voegen een rustiek tintje toe aan uw eetruimte. Met een royale doorsnede van 130cm is de tafel ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. De ronde vorm bevordert gesprekken en zorgt voor een gezellige sfeer tijdens maaltijden en bijeenkomsten.

De stevige poten en het massieve blad garanderen stabiliteit en duurzaamheid, waardoor u jarenlang van deze tafel kunt genieten. De subtiele afwerking beschermt het hout en benadrukt tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van acacia. Eettafel “Bram” is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De natuurlijke uitstraling van het hout maakt het gemakkelijk om deze tafel te combineren met verschillende interieurstijlen, van modern tot landelijk.

Of u nu geniet van een rustige maaltijd met uw gezin of een diner organiseert voor vrienden, Eettafel “Bram” van Eleonora zorgt altijd voor de perfecte setting. Het is een investering in kwaliteit, stijl en functionaliteit.

 

Met de meubels van Eleonora creëer je de ideale basis om je (h)eerlijke zelf te zijn. Met opvallende designs in natuurlijke materialen en rustige kleuren ontstaat een uitgesproken interieur, zonder te schreeuwen. Als je het ons vraagt, zorgt dit voor een tijdloze basis die nooit saai wordt. Een basis waar je eindeloos mee kunt variëren en eenvoudig inhaakt op toekomstige woontrends.

Dit betreft een showroommodel en is per direct beschikbaar.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

150x110x25 cm

Artikelnummer

95977

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Bruin, walnoot

Materiaal

Walnoot fineer

Merk

Eleonora

Soort

salontafel

Type

Salontafel