Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Murcial loveseat 100 cm

Murcial loveseat 100 cm Henders en Hazel

  • Trendy design
  • Leverbaar in meer dan 200 stoffen en kleuren
  • Optioneel met pocketvering en/of draaipoot

 

Zichtbaar in onze showroom

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 50681

Vanaf949,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Murcial loveseat 100 cm

De Henders en Hazel Murcial loveseat 100 cm heeft een modern design met een knusse ronde vorm. Murcial is leverbaar als fauteuil met een doorsnede van 80 cm en als loveseat met een doorsnede van 100 cm. Deze loveseat is leverbaar met zowel een vaste poot als met een draaipoot. De draaipoot is een plateau die verscholen zit onder de loveseat, er verandert dus niets aan de geweldige look. Voor het comfort heb je keuze uit 3 verschillende opties: standaard, met pocketvering of pocketvering met memoryfoam. De extra opties zijn tegen meerprijs.

Een leuk detail is de achterkant van de fauteuil, door het verschil tussen de rug en de zit kan je de fauteuil kiezen in twee stoffen. Dat betekent dat je een stof voor de zitting en het rugkussen kiest en een stof voor de arm/rugleuning.

Zoals afgebeeld in de stof Lecce, maar mogelijk in wel 200 stoffen en kleuren. In de galerij zie je een voorbeeld van de fauteuil in de stof Lecce grijs. In onze showroom is de fauteuil gepresenteerd in een combinatie van 2 stoffen, namelijk Wave oker en Calabria oker. Stap eens bij ons binnen en laat je verrassen door de uitgebreide collectie.

Binnen onze collectie vindt je een ruim assortiment meubelen van diverse merken zoals: Het Anker, Koopman, EleonoraByboo, Henders en Hazel, Easysofa, en Sevn. In onze showroom van 4000m2 wordt je aangenaam verrast door de eigentijdse presentatie en de unieke mix van de diverse merken. Onze deskundige adviseurs zijn je graag van dienst om je te adviseren bij de vele keuzes.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

80 x 113 x 103 cm

Artikelnummer

50681

Koppelkleur

Beige, Naturel, Wit

Kleur

Creme

Materiaal

Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

fauteuil

Type

Draaifauteuil, Fauteuil

Zithoogte

43 cm