Vivaldi XL Zevenaar

Eleonora Salontafel Bobbie

Eleonora Salontafel Bobbie

  • Maximaal draaggewicht 50 kg
  • Nederlands label
  • Schoonmaken met een vochtige doek
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. 95636-1

729,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Verwachte binnenkomst week 36 - 2024
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Eleonora Salontafel Bobbie

De Eleonora Salontafel Bobbie is een trendy salontafel uit de collectie van Eleonora. Deze prachtige grote salontafel met zijn organische vorm geeft je zithoek allure. Door zijn bijzondere vorm en zijn warme walnoot fineer afwerking heeft salontafel Bobbie een luxe uitstraling. Uitermate geschikt om bij uw loungesofa te plaatsen, de ruime tafel biedt voldoende plek voor een uitgebreide borrelplank. Loungen tot en met.

Wist je dat naast deze salontafel Bobbie er ook een bijzettafel in dezelfde lijn vind? Namelijk een bijzettafel Bobbie 45 cm rond  De items zijn natuurlijk los van elkaar te plaatsen maar je kan er ook mee spelen. Combineer bijvoorbeeld met de bijzettafel zoals afgebeeld in de galerij. De hoogte van deze bijzettafel is 30 cm, de salontafel van 150×110 cm cm is 25 cm hoog.  Stap eens binnen en laat je verrassen door de uitgebreide collectie van onder andere Eleonora.

Met de meubels van Eleonora creëer je de ideale basis om je (h)eerlijke zelf te zijn. Met opvallende designs in natuurlijke materialen en rustige kleuren ontstaat een uitgesproken interieur, zonder te schreeuwen. Als je het ons vraagt, zorgt dit voor een tijdloze basis die nooit saai wordt. Een basis waar je eindeloos mee kunt variëren en eenvoudig inhaakt op toekomstige woontrends.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

150x110x25 cm

Artikelnummer

95977

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Bruin, walnoot

Materiaal

Walnoot fineer

Merk

Eleonora

Soort

salontafel

Type

Salontafel